Головна » 2015 » Жовтень » 12 » ДИТЯЧА ЛАБОРАТОРІЯ
22:57
ДИТЯЧА ЛАБОРАТОРІЯ

З 12 жовтня у нашому храмі розпочинає свою діяльність дитяча лабораторія «Юні дослідники».

Цікаві експерименти з фізики і хімії – це програма для діток від 4-ьох до 14-ти років. Дітки займаються у малих групках по 5-7 чоловік, поділених за віковими категоріями 4-6 років, 7-9 років і 10-14 років. У програму входить близько сотні експериментів з фізики і хімії. Без складних визначень і формул та незрозумілих рівнянь починаючи із дошкільного віку дитина відкриватиме для себе дивовижний світ науки. В нас діти не просто спостерігають за ефектними перетвореннями і дивовижними явищами, але й самі беруть участь у наукових експериментах та відчувають себе справжніми дослідниками.

Вартість занять: заняття проводяться за добровільні пожертви учасників; собівартість становить 30 грн/1 заняття (у собівартість входять необхідні для проведення уроку матеріали і оплата праці викладачам).

Категорія: Архів новин | Переглядів: 1057 | Додав: редколегія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 eRrXMQRqL  
0
We do not know how medications were adjusted in response to fluctuations in creatinine, nor whether other measures were instituted to improve WRF and mitigate its long term impact <a href=https://ciali.top>buy cialis uk</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *: