Головна » 2014 » Жовтень » 11 » МАТЕРІ В МОЛИТВІ
17:51
МАТЕРІ В МОЛИТВІ

Рух «Матерів у молитві» був започаткований в Англії 1995 року. Дві бабусі, Вероніка та її братова Сандра, якими Бог провадив, вирішили в особливий спосіб молитися за своїх дітей. Під час молитви вони збагнули, що Ісус хоче, щоб усі матері поручали Йому опікуватися дітьми, щоб усі вони висловили Йому свій материнський біль і своє терпіння, щоб Він пролив Своє щедре благословення на їхніх дітей. Вони почали молитись в той спосіб, який вони відчули, як Боже натхнення. Жінки щиро молилися до Господа, просячи заступництва та Божої підтримки для дітей. Відомо багато чудесних відповідей на молитву. Через деякий час цей рух поширився по цілому світі. Сьогодні він існує у 80 країнах. В Україні перша спільнота виникла у 2000 році при Архікатедральному соборі Святого Юра у Львові з благословення блаженнішого єпископа Любомира Гузара. В Україні існує більше 1000 спільнот. Надзвичайно глибокий зміст має девіз руху Матерів: «Єднаючись у молитві, ми врятуємо наших дітей». Хіба може викликати у когось сумнів той факт, що найбільш дієвою допомогою для дітей у їхньому життєвому шляху є материнська молитва і вимолена Божа ласка та опіка для них?

Рух «Матері в молитві» України — це групи матерів, які регулярно збираються для спільної молитви з благословення Патріарха та зокрема кожного правлячого єпископа Української Греко Католицької Церкви для своєї єпархії.

В нашому храмі рух «Матері в молитві» збирається щочетверга о 16.00 годині  вимолюючи ласку Божу для своїх і також для всіх інших дітей. Їхня щира материнська молитва робить чудеса. Матінка Божа завжди з ними, Вона вислуховує кожну молитву і допомагає.

11 жовтня 2014 р. нашому руху «Матері в молитві» 10 років, 10 років вони разом, і їхня молитва з кожним роком набуває ще більшої сили.

Програма святкувань розпочалася в 11 год. молебнем до Пресвятої Богородиці. Після молебня матерів зі святом привітав о.Павло Цвьок – духівник «Матері в молитві» та п.Іванка Дулеба, яка є керівником цього руху. Було гарне частування, багато смаколиків, також були співи, співали не тільки християнських пісень, але і українських народних.

Бажаємо нашому руху «Матері в молитві» ще надалі молитися такою могутньою молитвою ще багато років, здоров’я міцного Вам наші Матері.

Категорія: Архів новин | Переглядів: 445 | Додав: редколегія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: