Головна » 2012 » Квітень » 7 » «МОЛОДЬ ПІЗНАЄ ХРИСТА» - НІЧНІ МОЛИТОВНІ ЧУВАННЯ
23:40
«МОЛОДЬ ПІЗНАЄ ХРИСТА» - НІЧНІ МОЛИТОВНІ ЧУВАННЯ

В ніч з п’ятниці на суботу, 6-7 квітня у нашому храмі відбулися нічні чування, організатором яких була молодіжна християнська організація "РОДИНА".

 

Нічне чування (англ. vigil, лат. vigilia озн. чування) — період наміреного неспання, привід для релігійного пильнування чи ритуалу.

 

 Зазвичай нічне чування проводять в переддень релігійного свята, яке дотримується через неспання, що служить для релійгіної вправи чи молитов.

 

 Розпочались чування о 21:00 год., з акафісту до Страстей Христових, пізніше у катехитичному класі нашого храму відбулась зустріч з сестерами згромадження Матері Неустанної Помочі, під час якої вони давали свідчення про цінність життя молоді й можливість вибору їхнього майбутнього у подружньому та Богопосвяченому житті. Ісусова молитва, сценки на теми притч, які були представлені у сучасному варіанті. Знайомство учасників чувань, Перегляд та обговорення відео, перекуска. Акафіст до священномученика Климентія папи, проповідь о. Андрія. Написання листів, у які кожен вписав все те, чого він хоче позбутися. Молитва біля Хреста, та спалення листів. Перегляд фільму про Йосипа Сліого. Перекуска. Проповідь о. Павла. Сповідь. Божественна Літургія. Проповідь о. Ігоря.

Категорія: Архів новин | Переглядів: 363 | Додав: редколегія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: