Головна » 2013 » Березень » 30 » ВІДВІДИНИ СИРОТИНЦЯ
23:07
ВІДВІДИНИ СИРОТИНЦЯ

Сьогодні молодь нашого храму з організації «Родина» разом зі своїм духівником о. д-р. Ігорем Галеєм відвідали дитячий будинок «Добре серце» у селі Новий Милятин, де разом помолились Молебень до Богородиці, познайомились з дітьми, разом з ними танцювали, співали та бавились в різні цікаві ігри.

Дитячий будинок "Добре серце" було засновано 17.02.1999 р. Засновником закладу є Буська районна державна адміністрація, яка делегує свої функції, передбачені статутом (крім реорганізації та ліквідації І закладу) відділу освіти Буської райдержадміністрації. Фінансується дитячий будинок «Добре серце» із загального фонду районного бюджету. Для утримання дітей у дитячому будинку змішаного типу «Добре серце» в 2011 році було виділено 996 тисяч 400 грн.

Навчання вихованців Дитячого будинку «Добре серце» проводиться в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Новий Милятин, де створено усі умов для розумового і фізичного розвитку та навчання дітей. Вихованці дитячого закладу забезпечені канцелярським приладдям, засобами особистої гігієни.

Бібліотечний фонд дитячого будинку (книги, брошури, журнали) становить більше тисячі примірників. Заклад має в користуванні 2 автотранспортні засоби ВАЗ 21043, ГАЗ 14 місний). На даний час будується господарське приміщення, ведеться капітальний ремонт душових, в планах – спортзал і дитячий майданчик.

Кількість вихованців станом на 01.01.2013: - 38

Категорія: Архів новин | Переглядів: 384 | Додав: редколегія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: