Головна » 2012 » Січень » 1 » «ЗОЛОТА КНИГА ТВЕРЕЗОСТІ»
20:27
«ЗОЛОТА КНИГА ТВЕРЕЗОСТІ»

З 1 січня 2012 року у нашому храмі, можна скласти письмову присягу перед Богом не вживати та не пропонувати алкогольних напоїв. Цю присягу того року разом з прихожанами храму склав і о. д-н. Сергій Білоконь.

Цього року з 1 січня настоятелем храму св. Климентія папи о. Юрієм Хамуляком було започатковано «Золоту Книгу Тверезості». Це книга,у якій кожен може підтвердити підписом свою присягу та обіцянку перед Богом не вживати та не пропонувати протягом певного терміну алкогольних напоїв. Раніше, прихожани нашого храму теж мали можливість дати таку присягу, та відмовлялись від алкогольних напоїв усно, клятвою на Євангеліє, раз в рік у визначений час. Тепер таку присягу можна скласти у будь-який час, вписавши себе у цю Книгу Тверезості. 


ПРИСЯГА ПРО ПОВНЕ АБО ТИМЧАСОВЕ ЗРЕЧЕННЯ ВІД ВЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ
 Я, (ім’я, прізвище), свідомо перед Богом, Церквою, та моїми рідними і знайомими, визнаю, що пияцтво є ворогом людського роду, яке знищує, здоров’я і добробут людини, позбавляє людину її високої гідності і зводить до рівня тварини. 
Сьогодні я свідомо, без всякого примусу, складаю цю присягу перед Богом і Церквою в тому, що зрікаюся (вказати часовий термін) вживання алкогольних напоїв. 
Також зобов’язуюся не змушувати і не заохочувати інших до вживання алкогольних напоїв, а навпаки, застерігати їх від вживання таких. Боже, допоможи мені дотримати цієї присяги і не опусти мене зі своєї особливої опіки! 
 Складення цієї присяги я жертвую за зцілення від алкоголю особи (ім’я, прізвище) і засвідчую це власноручним записом у Книзі Тверезості.

 

Категорія: Архів новин | Переглядів: 542 | Додав: редколегія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: