Головна » 2012 » Лютий » 24 » "КУБИК-РУБИК"
19:19
"КУБИК-РУБИК"

У п’ятницю 24 лютого з 19:00 год. у нашому храмі проходили нічні чування "Кубик-рубик". Організатором чувань, була Молодіжна комісія УГКЦ.

Сьогодні, у нашому храмі відбулись нічні чування "Кубик-рубик". Основна ідея чувань полягає в тому, що це - квест, учасники якого повинні виконувати послідовно завдання гри. Буде проведено сім нічних чувань в кожну останню п'ятницю місяця. Але в різних маленьких церквах Львова. Відвідавши другу зустріч у храмі св. Климентія папи, кожен повинен згодом на теренах інтернету (в соцмережах) знайти запитання, розгадавши які, зможе знати де відбудеться наступна зустріч. 
Розпочались нічні чування о 19:00 год. та тривали до 23:00 год. Підчас чувань, їх учасники мали змогу ближче ознайомитися з храмом та з його покровителем священомучеником Климентієм папою Римським, і допоміг їм у цьому о. Павло Цвьок. Опісля, кожен, хто мав потребу, міг приступити до таїнства сповіді. Закінчились чування Божественною Літургією, яку очолив отець Олег Федоренко, а після Літургії усі присутні були помазані єлеєм, освяченого на мощах св. Климентія папи.

 

Категорія: Архів новин | Переглядів: 389 | Додав: редколегія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: