Головна » 2012 » Вересень » 29 » ПОЇЗДКА В БОРИСЛАВ
23:01
ПОЇЗДКА В БОРИСЛАВ

29 вересня відбулась поїздка молодіжного хору «Divino Amore» в місто Борислав у храм св. Анни, а також на пікнік у Верхнє Синьовидне.

 

Сьогодні відбулася поїздка молодіжного хору нашого храму в місто Борислав у храм св. Анни, в якому знаходиться понад 154 мощей святих. У храмі можна помолитися і поклонитися мощам святих апостолів Петра і Павла, Юди Тадея, Томи, Андрія Первозванного, Якова Старшого, Пилипа, Варфоломея, Варнави; апостолів і євангелистів Матея, Марка і Луки; апостола первомученика Стефана; Пророка Предтечі і Хрестителя Господнього Івана; священномученика Климентія, папи Римського –покровителя нашого храму, св. Миколая Чудотворця, св. Венедикта Нурсійського, покровителя Європи, св. Іларія Піктавійського, св. Шарбеля, св. Антонія Падевського, св. Валентина, св. Атаназія Олександрійського, св. Василія Великого, св. Григорія Богослова, св. Григорія з Ніси, св. Августина, св. Томи Аквінського, св. Максима Ісповідника, св. Івана Дамаскина, св. Катерини Олександрійської, св. Варвари, цілитилів Пантелеймона, Димитрія та інших святих. Серед монаших чинів представлено св. Франциска з Асижу і трьох францішкан; св. Івана дон Боско і трьох салезіан; св. Павла від Хреста і 15 пасіоністів; св. Терезу від Дитятка Ісуса, св. Терезу Авільську і ще 22 кармелітів; отця Піо і 23 капуцинів, 6 святих лікарів чину Піарів; св. Альфонса Ліугорі та кардинала Ньюмена чину отців редемптористів та багато інших святих, санктуарії яких встановлено біля бічних престолів. Перелік мощів святих постійно зростає.

 

 Сотрудник храму св. Анни - о. Петро Підлубний розповів історію храму, а також про мощі, які у ньому знаходяться. Після чого молодь разом з о. д-р. Ігорем Галеєм помолились акафіст до священномученика Климентія папи.

 

 Продовжилась поїздка відпочинком на чистому повітрі , біля річки та лісу у Верхньому Синьовидному.

Категорія: Архів новин | Переглядів: 371 | Додав: редколегія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: