Головна » 2011 » Січень » 6 » «СПІЛЬНА ПРОСФОРА» У НАШІЙ ПАРОХІЇ
18:26
«СПІЛЬНА ПРОСФОРА» У НАШІЙ ПАРОХІЇ

Напередодні великого Празника Різдва Христового у парафії св. Климентія Папи відбулося ділення Спільною Різдвяною Просфорою поміж дітьми Катехитичної школи, їхніми сім’ями та священиками храму. Усіх присутніх було понад 90 осіб.

 

Святковий вечір розпочався подячним Молебнем за прожитий рік до Пресвятої Богородиці. Відтак усі присутні зібралися у каплиці перед святковим столом із дванадцятьма пісними стравами, згідно нашого звичаю. Слово благословення до присутніх промовив о.Юрій Хамуляк, адміністратор храму св. Климентія Папи: «... сьогодні, коли у світ приходить Пречисте Дитя – Ісус, не кожен зустрічає Його радо, таким чином відрікаючись від Нього. А ми, натомість, тут присутні, своїми щирими серцями, повинні стати знаком Божої присутності у світі...».

Особливого колориту цьому святковому дійству додав вертеп з ляльок-мотанок у виконанні дітей другого класу Катехитичної Школи св. Климентія Папи під керівництвом катехита п. Юлії.

Впродовж  цілого вечора усі присутні гостилися вишуканими стравами, колядували, промовляли віншування, зичачи одне одному навзаєм усіх небесних і земних щедрот. Також, вся спільнота насолоджувалася чудовим співом різдвяних пісень, коляд та кантів у виконанні Октету Львівської Духовної Семінарії Святого Духа.

На завершення, сотрудник храму св. Климентія Папи о.Павло Цвьок подякував усім присутнім за активну участь, щирі усмішки та закликав нести до своїх домівок, друзів та знайомих радісну звістку про народження Месії, таким чином допомагаючи Господеві помножувати добро серед людей.

Категорія: Архів новин | Переглядів: 366 | Додав: редколегія | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: