Головна » 2010 » Липень » 6 » У НАШОМУ ХРАМІ ВИСТАВЛЕНІ МОЩІ ПОКРОВИТЕЛЯ ПАРАФІЇ - КЛИМЕНТА ПАПИ
18:01
У НАШОМУ ХРАМІ ВИСТАВЛЕНІ МОЩІ ПОКРОВИТЕЛЯ ПАРАФІЇ - КЛИМЕНТА ПАПИ

4 липня 2010 р. громаду храму Святого Климентія папи відвідав Преосвященний Владика Гліб (Лончина), Апостольський адміністратор Екзархії для українців-католиків у Великобританії.

 

Владика очолив Божественну Літургію і урочистості з нагоди виставлення для молитовного почитання мощей покровителя храму папи Климента. Реліквію розмістили у спеціально виготовленому кам’яному гроті, а після Літургії Владика помазав єлеєм, освяченим на мощах святого, усіх присутніх.

Священнослужитель храму о. Павло Цвьок розповів, що кожного четверга після Божественної Літургії (початок о 18:00) у храмі молитимуться акафіст до святого Климента, а відтак буде помазання єлеєм на оздоровлення душі і тіла.

Під час відвідин парафії владика також уділив Святу Тайну Священства Юрію Галабуді, який виконував своє дияконське служіння у Львівській Архиєпархії УГКЦ. Отець Юрій проходив дияконську практику у храмі Блаженного Миколая Чарнецького, що у м. Золочів. Перебуваючи під духовним проводом настоятеля храму о. Михайла Сукмановського, о. Юрій активно долучався до душпастирства військовослужбовців у військових частинах міста.

 

За матеріалами прес-служби Львівської Архиєпархії УГКЦ

Категорія: Архів новин | Переглядів: 341 | Додав: редколегія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: